Poczekaj zastanów się co ty gadasz w polskim necie jest kilkaset normalnie działających stron ze starymi grami wedle tego co powiedziałeś wszystkie te strony łamią prawo .
To byloby takie dziwne?? Lamanie prawa w Polsce??Polacy niby maja ta wlasciwosc, ze jest im to wstretne?? Absolutnie niespotykane??
Nie rozumiem cię przecierz te wszystkie starocie można leganie śiągnąć ze stron tak jak powiedziałes , poniewazprawa autorskie wygasają po 10 latkach .
Przyznalem sie juz wczesniej i ponownie - nie znam dokladnie polskiego ustawodawstwa w dziedzinie prawa autorskiego odnosnie programow komputerowych itp. Niemniej wiem, iz np. utwory muzyczne, filmy czy tez ksiazki sa chronione okresem okolo 75 lat, wiec mowiac szczerze - zdziwilbym sie, gdyby w przypadku programow komputerowych odstepstwo byloby tak duze...
Spytam Cie, krychu, bez zadnych podtekstow - jestes absolutnie pewien swej informacji?? Skad ja zaczerpnales??
Nie jestem pewny tej informacji gdzies to popostu usłyszałem .
Nie moge pojąć jednej rzeczy Dla czego ludzie chcą si narażć dając do ściągnie stare gry , nowe rozumiem nie znaczy to że to pochwalam , ale jestem to wstanie zrozumieć , natomiast stare nie będące w sprzedarzy to według mnie byłoby dziwne .
Postaram się znaleść dokument tyczący się praw autorskich i zobaczymy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum