gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Earth 2160-->Problem
Autor Wiadomość
LordCan 
Szeregowy


Dołączył: 07 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 8:54 pm   Earth 2160-->Problem

Witam posiadam orginalną grę earth 2160 i mam z nią problem otóż gra zainstalowała się bez najmniejszych problemów. Ale gdy ją uruchamiam to wyskakuje mi na czarnym tle srebrny napis "EARTH 2160" i zaraz wszystko znika a pojawia się taki błąd:
KLIK
Bardzo proszę o pomoc gdyż to jest super gra a nie mogę w nią pograć :( .
Mój sprzęt
Procesor:Pentinum(R) D CPU 2.66GHz
Ram:1.5Gb
Karta Graficzna: geForce 8400
Czekam na odpowiedź.....
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Matis 
Kapitan


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 15 Maj 2004
Posty: 622
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 8:55 pm   

Witaj! :)
Jakim systemem operacyjnym dysponujesz?
 
   
Poziom: 22 HP   1%   11/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   81%   48/59
LordCan 
Szeregowy


Dołączył: 07 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 4:18 pm   

Windows XP Home Edition SP3
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:03 pm   

Odinstaluj grę, zrób porządny skan antywirusowy, przeczyść rejestr z wpisów eartha zainstaluj jeszcze raz - jeżeli to nie pomoże to może być płyta trzaśnięta - sprawdź czy gra działa na innym komputerze jeżeli nie - wina płyty, w przeciwnym wypadku powiedz mi ilu bitowy masz procesor.
 
 
   
Poziom: 34 HP   3%   96/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
LordCan 
Szeregowy


Dołączył: 07 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:09 pm   

Skanowałem wirusów nie ma, na innym kompie działa, po reinstalce dalej to samo, a ilu bitowy mam procesor to nie wiem :D a gdzie to sprawdzić?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 9:10 pm   

Aida32, cpu-z - zapoznaj się z tymi programami
 
 
   
Poziom: 34 HP   3%   96/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
LordCan 
Szeregowy


Dołączył: 07 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 3:00 pm   

mam 64-bitwy procesor. I da się coś zrobić by działała ta gra??

Pozdrawiam
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Hunter 
Porucznik


Pomógł: 21 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1693
Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 10:29 pm   

To pewnie przyczyna błędu - nie widzę żadnej innej w tym wypadku skoro mówisz że wirusów nie ma. 64 bitowe procki po prostu części starszych tytułów nie obsługują.
 
 
   
Poziom: 34 HP   3%   96/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   65%   81/124
LordCan 
Szeregowy


Dołączył: 07 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 7:25 pm   

Hmmm no szkoda ale dzięki Ci za pomoc. ;)
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
recenzje anime, fanfiki
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14