gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Earth 2160
Autor Wiadomość
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 5:54 pm   

Napisał bym to już dawno ale jakoś nie mogłem znaleźć tego tematu:
Kupując gazete (6,90:)) z "Komputer Świat Gry" dostałem dodatkowo Eartha 2160. Jest to oczywiście orginał, z pedełkiem + instrukcją. W gre niestety nie grałem bo mam za mało RAM pamięci ale gdy sobie dukupie z przyjemnością w tą gre zagram. Bardzo mi się podoba grafika, muzyki jeszcze nie słyszałem (ale nie mogę się doczekać, w końcu tak ją pochwalacie).
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
s2nto 
Sierżant


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 376
Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 2:38 pm   

Ja tam poluje na antologie - w MediaMarkt leży takie pudełko za 30 złotych, bez jednego grosza, gdzie mamy Earth 2140, Earth 2150 + LS + MP no i 2160. :mrgreen:
 
 
   
Poziom: 18 HP   0%   0/711
   MP   100%   339/339
   EXP   8%   4/45
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 4:20 pm   

Czytałem o tym w gazecie. Co prawda tylko za 30 zł ale moim zdaniem tylko 2160 jest dobre.
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
s2nto 
Sierżant


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 376
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 12:42 am   

Mikiss napisał/a:
Czytałem o tym w gazecie. Co prawda tylko za 30 zł ale moim zdaniem tylko 2160 jest dobre.

Masz rację - reszta Earth'ów w szczególności 2150 z dodatkami jest nie tyle dobra, co celująca!!
 
 
   
Poziom: 18 HP   0%   0/711
   MP   100%   339/339
   EXP   8%   4/45
Farin
Szeregowy
:]


Dołączył: 10 Sty 2006
Posty: 4
Skąd: pabianice
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 11:28 am   

Witam, posiadam Earth 2160 i mam mały problem :]
Czy spotkał się już ktoś z tym, że gra restartuje całego kompa. Częstotliwość restartu jest różna, raz jest to po pięciu minutach, a raz po godzinie.

Napisałem mail do pomocy technicznej, a oni po doradzeniu mi "co zrobić aby działało"(niestety nic nie pomogło: reinstal windowsa plus zainstalowanie directx z plyty z grą) odpisali mi iż przekazali naszą korespondencję do twórców gry, noi sobie tak czekam :/

Noi pytanie: Czy ktoś miał podobny problem? Jeśli tak to jak sobie z nim poradził?



Ps. Mój komputer spełnia zalecane wymagania do tej gry.
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Findan 
Kapral


Dołączył: 21 Lip 2006
Posty: 23
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 2:10 pm   

Gra warta uwagi ale kampania nie do przejścia.
 
   
Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   55%   5/9
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 4:46 pm   

Gdy uruchamiam Earth 2160 (tak mam już 512 RAM :) ) wyskakuje taki (cenzura) błąd:

Co mam zrobić??

bez tytułu.JPG
Tak dlugi okres wyczekiwania i co wyskakuje?? no co?? :P
Plik ściągnięto 18 raz(y) 32,89 KB

 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
mande 
Pułkownik
Menedżer


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 1166
Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 2:32 pm   

Proponuję standardową procedurę:

- uaktualnienie systemu (np. poprzez autopatcher lub witrynę update)
- zainstalowanie wszystkich wydanych poprawek do gry
- skan antywirusowy i anty spy i ad
- porządki na dysku (zalecana defragmentacja)
- sprawdzenie, czy na stronie producenta w pomocy tech. nie ma opisanego takiego problemu

co więcej to może przeglądnij logi gry, dziennik zdarzeń itp. Sprawdź czy masz dostatecznie dużo miejsca na plik wymiany (choć wątpię by to była przyczyna). czasem po prostu gry mają swoje widzi-mi-się.
 
 
   
Poziom: 29 HP   2%   42/2142
   MP   100%   1022/1022
   EXP   84%   79/94
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 6:16 pm   

Zainstalowałem nowe sterowniki i nic. Niedługo od nowa zainstaluje XP-ka. Zastanawiam się nad defragmentacją dysku ale na razie czasu nie mam. Zobacze jak będzie z tym Windowsem.
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
anime, opowiadania
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13