gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: inqistor
Pon Lip 24, 2006 4:29 pm
Poradnik do ''Sea Dogs''
Autor Wiadomość
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 12:17 pm   

To bardzo proste musisz zdobyć francuską wyspę obok kturej ten facet natknął się na okęty z działami. Po zdobyciu jedyny ocalały na wyspie francuz porozmawia z tobą i jeśli będziesz rozmawiał o działach to ci je da.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
elendil555
Szeregowy


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 4
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 5:05 pm   

Witam.Mam problem z misją odbicia Tego cholernego francuskiego kupca.Jak tylko wypłynę z Grail Sails to ten "Odysseus" , którego miałem zdobyć wali do mnie ze wszystkiego;).Pomóżcie!!Jak się dokonuje abordażu?? Próbowałem i nic, rozwalam kadłub.Z góry dzięki.
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Sob Lut 04, 2006 11:12 am   

Kulami łańcuchowymi zniszcz mu żagle, kartaczami wybij załogę, podpłyn tak blisko jak się da z boku burta w burte i jeszcze jedno musisz mieć mniejszy statek niż ten którego abordażujesz.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
elendil555
Szeregowy


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 4
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 4:07 pm   

dzięki leiff za wskaz.Niestety nawet statecziem klasy5 nie udało mi się abordażować tego statku.jak sobie poradziłeś z tą misją??
 
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 8:01 am   

Dokładnie tak jak napisałem tobie. Musisz mieć też duze staty jeśli chodzi o abordaż i obronę. Im więcej tym lepiej.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
Novy
Gość
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 9:02 pm   

Gdzie jest pirat który grasuje między highrock a Tendales
 
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 8:34 am   

Znajdziesz go przy jednej z hiszpańskich wysp. nie pamiętam jakiej musi być niedaleko jednej z wymienionych przez ciebie wysp angielskich.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
Adam L.
Gość
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 1:06 pm   

przeszłem tą gre na wszystkie 4 sposoby jakby były jakieś pytania piszcie ADAML38@WP.PL
 
Gość

Wysłany: Nie Lut 12, 2006 2:22 pm   

Ja również przeszedłem ją na wszystkie możliwe sposoby i muszę stwierdzić iż ciąglę chętnie wracam do tej gry.
 
pawuko
Gość
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 8:03 pm   

słuchajcie mam problem:( Niewiem jak poszukac tego Brina zawiesc mu ten list od mortonsa do beltropa!! Poradzcie mi!!
 
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 8:21 am   

Ten gość pojawi się na wyspie Mortonsa jako wysłannik królowej będzie w jego biurze lub na ulicach taki starszy gość w granatowym jeśli dobrze pamiętam ubraniu.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
pawuko
Gość
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 12:34 pm   

Mam jechac na jakąs wyspe?? bo do tedalles nie mozna wjechac??
 
pawuko
Gość
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 5:10 pm   

Bo ja jestem na tel-kerrat i nie wiem własnie co dalej:( :(
 
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 6:26 pm   

Ale właśnie na tendales musisz szukać tego gościa. A jeśli pływasz pod banderą hiszpańską to musisz ją zmienić na Angielską.
 
 
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
pawuko
Gość
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 9:31 pm   

ale jestem francuską i naprzykład jak tam wjezdzam to od razu zatapiają mi statek! :( niewiem co tam własnie zrobic?? flage zmnienic ale jak??
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
opowiadania, forum anime
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 16