gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: inqistor
Pon Lip 24, 2006 4:29 pm
Poradnik do ''Sea Dogs''
Autor Wiadomość
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 9:54 am   

Nie wciskasz jednocześnie ctrl i z potem wpisujesz kod nie pojawi się żaqdne okienko. Spacji musisz użyć deneg day na przykład czy expu mne.
 
 
   
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
czester 
Szeregowy


Dołączył: 01 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 10:31 am   

no i tak wpisuje i nic sie niue dzieje. a ctrl i z musze cały czas trzymać???
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 6:00 pm   

Nie wciskasz tyko raz potem puszczasz i wklepujesz kod
 
 
   
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
czester 
Szeregowy


Dołączył: 01 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 8:35 pm   

a gdzie znaleźc te przeklęte działa francuskie. przeszukałem cały archipelag zdobyłem wszystkie francuskie wyspy i nigdzie nie moigłem znaleźć tych przekletych dział
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 9:13 pm   

Na jednej z wysp angielskich spotkasz w tawernie kupca który opowie ci o francuskich okrętach uzbrojonych w nowe działa ta wyspa to chyba daed island albo inna mniejsza. Nie jestem pewien która ale bez tej rozmowy nic nie wskórasz.
 
 
   
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
czester 
Szeregowy


Dołączył: 01 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 8:55 pm   

jak zdobyć ten statek odysseus bodajże koło wyspy pirackiej gray siles bo bez tego nie odbije kupca a podpływam szybkim galeonem on nie dokonuje abordazu (a właśnie jakim przyciskiem ja moge dokonac abordażu????) i walne mu 3 salwy i gosciu lezy powiedzcie czy mam uzyc innego statku bo zapendzam go pod skałei on nie moze wypłynac i nie okonuje abordażu a sie stykamy burtami. z góry dzieki


i dziekuje za poprzednia pomoc. ale już tom sprawe rozwiazałem. jestes świetny
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
leiff 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 274
Skąd: Sieroszewice
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 2:54 pm   

Miałem taki sam problem najlepiej przed abordazem użyć kul łańcuchowych albo kartaczy, a na abordaż mie ma specjalnego przycisku poprostu jak jesteś blisko to dzieje się automatycznie. Musisz mieś też dobrze rozwinięty profilk kapitana wysoki abordaż i koordynację, a ja zauważyłem że dobrze jest abordażować jednostki wyższej klasy niż twój statek.
 
 
   
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   48%   17/35
czester 
Szeregowy


Dołączył: 01 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 4:50 pm   

tylko9 że u mnie nie dzieje sie on sam klikam co sie da i nic a jak w niego szczele 5 razy z shayny do go zatapiam.

[ Dodano: Czw Gru 06, 2007 8:36 pm ]
dobra abordaż to F2 ale jak mam zaabordazowac statek na którym jest więziona córka gubernatora Belflor. podpływak z każdej stroni wciskam F2 a wogóle mi sie ikona przyciagania nie pokazuje a umiejetnosc mam na 4 poziomie. juz chyba z 15 razy próbowałem to zrobić. pomocy
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
porui 
Szeregowy


Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 5
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 9:24 am   

to jest tak, że wciskasz enter i manewrujesz tak, aby pojawiła się obok ikony żegluj do ikona abordaż (kotwica nad burtą)

[ Dodano: Nie Gru 09, 2007 9:35 am ]
co do pancernika Gorgon to trzeba zniszczyć mu żagle kulami łańcuchowymi, wybić załogę kartaczami (do 85 osób) i przy tym zachować jak najwięcej załogi i nie dopuścić do zaabordowania waszego statku najlepiej jest też zatowić statki, które mu pomagają i na skullshores nająć dodatkowych kapitanów (alex bigot, rożek szkutniczy), na belflor I oficera i bosmana, kanoniera też we francji, i w hiszpanii też trzeba poszukać, nigdy nie zatrudniajci w highrock ślepego kanoniera

[ Dodano: Nie Gru 09, 2007 9:36 am ]
jak są jakieś pytania walcie na poruin@o2.pl
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
eko221 
Szeregowy


Dołączył: 01 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:47 pm   

ej przeszliscie misje dla piratw a ne umiem 1 przejsc :evil: :neutral:
to jest misja odrazu po zdobyciu skarbu mam mac łunia franczom wiecie oco w tym chodzi ?/?
bo umim zdobyć kazdy fort i pokonac kady statak nawet armade sił ale nie wiem co tam trzeba zrobic prosze o pomoc == moje gg=11740691 :twisted:
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
mikiunw 
Szeregowy


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 6
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 10:23 am   

Mam pytanie: mam misje musze sprawdzić co sie dzieje na wyspie Itkal. Zawsze przybywam za późno a potem Gubernator nie daje mi misji. Tylko jakiś facet mi mówi że mam płynąć do Ulssona a on mnie wysyła do jakiegoś Ordo. Jak załatwić tą misje z tą wyspą Itkal i gdzie jest ten Ordo?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   55%   5/9
Mikiss 
Chorąży


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 656
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 11:13 am   

Bardzo dawno temu grałem w Sea Dogs ale wydaje mi się że tej misji nie da się wykonać. Przeczytaj temat od początku, jeżeli to nie pomorze, może ktoś inny zna odpowiedź.
 
 
   
Poziom: 23 HP   1%   12/1225
   MP   100%   585/585
   EXP   35%   23/65
Tobi 
Szeregowy
Alfons


Dołączył: 27 Lip 2008
Posty: 5
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 4:11 pm   

mam pytanie czy ojciec nicolasa żyje
 
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   44%   4/9
Bartus8895 
Szeregowy


Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 10:43 am   

Mam pytanko mam misje żeby zdobyć Costa Sinistra i z splądrować ją jak to zrobić?? jak ją zdobyć z góry dzięki
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Bialy 
Szeregowy


Dołączył: 30 Lip 2008
Posty: 1
Skąd: Gdynia
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 5:18 pm   

Witam. Mam pytanie. Otoz jak zdobyc WOGOLE jakis fort? A konkretnie chodzi mi o fort Dead Island (misja u hiszpanow). GG -> 2652070
 
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
forum anime, widmo
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13