Pamieta ktos leciwa gierke The Settlers 2? Swietna strategia z 1997 roku. Tuz po "Cossacks" moja ulubiona strategia czasu rzeczywistego. Jednak jeszcze do niedawna nie mozna bylo rozgrywac potyczek internetowych. W koncu kilku amatorow Settlers 2 z Niemiec zorientowalo sie, ze nie mozna marnowac potencjalu jednej z najlepszych strategii w historii gier komputerowych i wydali patcha, ktory oferuje:
- Potyczki internetowe na "szelu".
- Potyczki internetowe TCP/IP.
- Opcje gry przez siec lokalna LAN.
Ponadto nowa wersja gry umozliwia rozgrywanie walk na morzu, co wczesniej bylo dostepne tylko w rzymskiej kampanii. Stworzono rowniez kilkaset nowych map, w tym kilkanascie przystosowanych do bitw na wodzie.
Ktos chetny do gry multi? Jak tak to pisac na moje gg: 11320529
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Cossacksplayer Sro Mar 24, 2010 10:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
- Mozliwosc gier "sea warow", ktore wczesniej dostepne byly wczesniej tylko i wylacznie w kampanii
- Nowe mapki w tym mapy z wyspami specjalnie dla sea warow.
Boże, jak ja chcę skończyć pisać już ten doktorat...
Rozumiem, że łamię jeden z punktów regulaminu portalu dotyczącego używania poprawnej polszczyzny?
Trudno, pisząc krótkie notki informacyjne jak ta powyższa nie zwracam na takie duperele uwagi. Informacja przekazana, informacja przyjęta do wiadomości. Jeżeli tak to Cię razi w oczy, to poprawię.
I jeszcze zapraszam do wspólnej gry. Miło by było zagrac w końcu z jakimś polakiem, a nie ciągle słyszec na "szelu" tschus, schwein i tak dalej.
A jeżeli masz na myśli to, że nie możesz zagrac ponieważ jesteś zajęty robieniem doktroratu, to życzę powodzenia.
Rozumiem, że łamię jeden z punktów regulaminu portalu dotyczącego używania poprawnej polszczyzny?
Trudno, pisząc krótkie notki informacyjne jak ta powyższa nie zwracam na takie duperele uwagi. Informacja przekazana, informacja przyjęta do wiadomości. Jeżeli tak to Cię razi w oczy, to poprawię.
Nic z tych rzeczy - po prostu ten patch to spełnienie mych-gracza marzeń sprzed lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum