gry strategiczneSerwis gier strategicznych www.sztab.com  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat


Poprzedni temat :: Następny temat
Empire Earth - inny problem
Autor Wiadomość
Pawelandbajer 
Szeregowy
Blesssss


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 4
Skąd: Kościerzyna
  Wysłany: Czw Sie 19, 2010 12:28 pm   Empire Earth - inny problem

Witam wszystkich. Tylko na tym forum znalazłem zainteresowanie Empire Earth, więc oto mój problem. Jak wchodzę w grę, jest intro bez problemów, jednak potem nie widać już menu, są tylko puste budki. To dotyczy każdej podkategorii menu (ustawienia, jeden gracz, wieloosobowy, itp.). W grze jak już wejdę na mapkę to nie widać żadnych podpisów budynków, ani jednostek. Tu jest link do screena z menu. Może ktoś już to widział lub miał i rozwiązał. http://a.imageshack.us/img230/5621/empirec.jpg
Gra jest oryginalna, więc o błędzie jakichś cracków nie może być mowy. Instalowałem już wiele patchy oraz przeinstalowywałem tą grę setki razy i dalej nic. Wciąż ten sam błąd. Proszę o pomoc. Bardzo lubię tą grę, a teraz mi się zniszczyła :/

:cool: Bless :cool:
 
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Basileus 
Szeregowy


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 7:14 pm   

Próbowałeś aktualizacji sterowników?
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Pawelandbajer 
Szeregowy
Blesssss


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 4
Skąd: Kościerzyna
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 7:41 pm   

Tak. Instalowalem różne. Starsze, nowsze inne dziwne... To samo :/
_________________

 
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
elfor 
Szeregowy
Empire Earth 1' fan


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 12
Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 5:12 pm   

Witam
Proponuję zainstalować nieoryginalną grę Empire Earth. Jeśli nadal będzie występował problem to znaczy, że wina nie stoi po stronie gry (dyskietki) a sterownika, oprogramowania, może jakiś bug po reinstalacji itd itp...

Link do angielskiej w 100% sprawdzonej gry Empire Earth 1 mogę podać przez gg, ewentualnie na torencie polską wersje można jeszcze znaleźć.
 
 
   
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   25%   2/8
Pawelandbajer 
Szeregowy
Blesssss


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 4
Skąd: Kościerzyna
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 1:26 am   

Dobra elfor, wyślij mi ten link na gg: 2028771
Będę wdzięczny.
_________________

 
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
matt881 
Szeregowy


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 7:34 pm   

Witam, poczytaj:
http://www.tomshardware.c...isplay-problems
http://www.techsupportfor...play-error.html
http://www.techsupportfor...ay-problem.html

Jeżeli masz karte ATi to w opcjach CCC > anty aliasing musi być zaznaczone UŻYJ USTAWIEŃ APLIKACJI. Pozdrawiam
 
   
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   22%   2/9
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
widmo, recenzje anime
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12